6 en 7 oktober: Auto Italia Houten

Komend weekend, 6 en 7 oktober, is het weer tijd voor het Auto Italia. Van Abarth tot Lamborghini, van Lancia tot Ferrari: het is allemaal weer aanwezig tijdens het Italiaanse autofeest in de Expo Houten.

Zoals ieder jaar belooft het ook ditmaal weer een gezellig weekend te worden, waarbij je je ogen weer flink de kost kunt geven en even gezellig bij kunt kletsen met clubgenoten, merkfanaten andere liefhebbers. Ook op de parkeerplaatsen is het goed toeven. De Italiaanse autoliefhebber heeft de gewoonte met zijn Italiaanse auto naar Houten te reizen, daardoor zijn de parkeerterreinen voor een flink deel rood gekleurd. Je kunt er ook tegen betaling meerijden in een Ferrari of Lamborghini.

Ook ditmaal is er in Houten meer te doen dan alleen zaken die met wielen te maken hebben. Je vindt op deze beurs ook kleding, modeaccessoires en lekkere hapjes en drankjes uit Italië.

Kijk voor meer informatie en deelnemers: www.auto-italia-houten.nl

Open: zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 10-17 uur. Entree € 15,- Kind tot 12 jr. gratis (onder begeleiding) Parkeren gratis Expo Houten – Meidoornkade 24 – 3992 AE Houten (gelegen aan
de A27, vlak onder Utrecht)

You may also like

Leave a comment