Video: Alfa Romeo Junior Zagato is een feest

1000711_574545085931671_1154133086_n

De makers achter CineCars gaven het ons tijdens het interview dat we met ze deden voor de huidige uitgave van AutoItalië Magazine al aan: de pagina’s en video’s van Italiaanse auto’s worden bovenmodaal goed bekeken. Niet geheel toevallig dus dat er geregeld fraaie Italianen voorbij komen op de prachtige website van het video-platform.

Deze week de Alfa Romeo Junior Zagato van Theo Jacobs. Theo is een Alfa liefhebber in hart en nieren.  Sleutelt al vanaf zijn jeugd aan motoren en heeft op een bepaald moment zijn hart verpand aan het Milanese merk. De zwakke punten van deze auto’s zijn hem meer dan bekend, maar als liefhebber weet hij vooral de positieve punten te belichten die bij hem en vele andere, een bovengemiddeld grote glimlach op het gezicht toveren. Al langere periode heeft Theo zijn 1600 Junior Zagato en geniet volop van deze, in slechts zeer gelimiteerde oplage geproduceerde, Alfa Romeo.

Alle foto’s, informatie en video vind je hier!

You may also like

One comment

  • Jordy 27 januari, 2014   Reply →

    Echt mooie films van de mannen van Cinecars. Erg vergelijkbaar met Petrolicious maar dan lekker verstaanbaar en dichtbij huis. Benieuwd of ze zich ook nog op youngtimers gaan richten en daarmee een jongere generatie.
    Vind z’n opmerking betreffende de Alfist en affiniteit voor techniek wel een grappige. Voor de oudere generatie klopt dat helemaal. Zeer zeker. Maar de huidige generatie weet veels te weinig in mijn ogen. Dat mis ik erg op Alfa-meetings. Kennis van techniek en bijbehorende geschiedenis vervaagt heel snel zo lijkt het , en kennis beperkt zich tot termen uit de folder. Maar lijkt een algemeen maatschappelijk iets te zijn helaas.
    Verder topfilmpjes!

Leave a comment