Dat is pas een auto aanbieden! Ferrari 250 GT Berlinetta

Marktplaats, Ebay, Autotrack en talloze andere websites zijn een prima manier om van je auto af te komen. Het blijft natuurlijk behelpen, met te weinig plek om het hele verhaal van een auto kwijt te kunnen en video’s zijn meestal ook lastig. Dan zit er maar één ding op: een prachtige video van je Ferrari 250 GT LWB Berlinetta ‘Tour de France’ uit 1956 maken, waarin je de auto ‘proeft’ en je ook het hele verhaal achter de auto hoort.

Voor je Fiat 500 schiet dat, kostentechnisch gezien, wellicht niet op maar bij het zien van deze video ‘proeven’ we zoveel van de door Scaglietti ontworpen 250 GT dat we spontaan aan het uitzoeken zijn wat ons huis in deze magere tijd nog opbrengt.

Deze Ferrari 250 GT LWB Berlinetta is een prachtig exemplaar dat weliswaar is gerestaureerd,  maar niet op een te perfecte manier, iets waar we een beetje allergisch voor zijn. De schitterende coupé wordt 18 augustus geveild bij RM Auctions. We vermoeden trouwens dat ons huis en de rest van de straat (okee, die is niet zo lang) samen amper genoeg op zullen brengen om deze auto te bekostigen…

You may also like

Leave a comment