Disco Volante afgeleverd op Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Alfa-Romeo-Disco-Volante-Touring-007
De Disco Volante is een creatieve uitspatting van Touring waarvan je de bouw op AutoItalia kon volgen. Als basis dient een Alfa Romeo 8C geofferd te worden en mocht je denken dat het bij een eenmalig project zou blijven: het eerste exemplaar is op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este aan een klant afgeleverd.

Goed, dat is er nog steeds maar één natuurlijk maar Touring laat weten inmiddels al met de twee volgende exemplaren bezig te zijn. Men is 4.000 uur bezig vanaf het moment dat de donor-8C wordt binnengereden.

Alfa-Romeo-Disco-Volante-Touring-008

Met een hoop aandacht werd exemplaar #001 afgeleverd aan de trotse eigenaar die een unieke auto aan zijn verzameling heeft toegevoegd met Disco Volante. Mocht je interesse hebben: een prijs kunnen we je helaas niet geven maar we kunnen wel melden dat je niet moet denken na enkele weken te kunnen rijden: Touring geeft aan dat de wachttijd op je bestelde exemplaar meer dan een half jaar bedraagt. Ach, vermoedelijk hebben de meeste kopers nog wel wat staan om de tijd te overbruggen.

Alfa-Romeo-Disco-Volante-Touring-023

You may also like

One comment

  • Jordy 28 mei, 2013   Reply →

    Voor het eerst met een origineel alfa badge op de neus , of was dat al eerder het geval?
    Hopelijk scoren ze nog meer klanten want wil graag andere kleurcombinaties gaan zien.

Leave a comment