Eerste officiële beelden Ferrari Enzo-opvolger

ferrari-f70-enzo-vervanger-002

We hebben de opvolger van de Ferrari Enzo, intern aangeduid als F70, al meerdere keren de revue laten passeren met meer en minder camouflage. Vandaag verschijnen de eerste officiële beelden van de supercar op het internet, volgens bronnen afkomstig uit Ferrari Magazine.

De F70 (zo noemen we hem maar even) moet de concurrent gaan worden van de Porsche 918 en McLaren P1. Als we de voorlopige cijfers mogen geloven moet dat wel gaan lukken. Er wordt gesproken over een vermogen van minimaal 800 pk die uit de 6.3 V12 afkomstig is. Met het aanwezige KERS-hybride systeem moet het zelfs mogelijk zijn dat het vermogen de 900 pk voorbij gaat.ferrari-f70-enzo-vervanger-001Het Het lijkt er op dat Ferrari heeft gekozen voor een mooie slanke, strakke vormgeving zonder al te veel wilde uitspattingen in het design. De achterkant met slechts twee ronde koplampen is duidelijk van dezelfde generatie als de F12berlinetta. De amper 1.200 kilo wegen super-Ferrari zal mogelijk al op de Autosalon van Detroit (januari 2013) worden voorgesteld!

Via Ferrarichat.com

You may also like

One comment

  • Michel 14 december, 2012   Reply →

    Dat ziet er briljant uit! Mooie simpele vormen inderdaad, iets wat bij veel auto’s tegenwoordig ver te zoeken is. Kan niet wachten op meer!

Leave a comment