Fiat Nederland en Mediamarkt slaan handen ineen

“Ik ben toch niet gek” is al tijden een kreet die direct gelinkt wordt met de Mediamarkt. Deze keten komt nu met een erg aantrekkelijke actie voor mensen die van plan zijn om een Fiat Panda te kopen want Fiat Nederland en Mediamarkt hebben de handen ineen geslagen. Lang niet gek!

De actie is een samenwerking tussen de importeur van Fiat, het dealernetwerk en de Mediamarkt. Het is namelijk niet zo dat Mediamarkt ineens auto’s gaat leveren want je beslist als koper van een Mediamarkt-Panda gewoon bij welke dealer je auto afgeleverd moet worden. Bij iedere vestiging van de Mediamarkt zal een witte Fiat Panda staan en er is een verkoper aanwezig die is ingezet door een dealer in de buurt van de Mediamarkt.

De actie kom je straks tegen op televisie, in huis-aan-huis-folder en, zoals je merkt, op internet. Naast de erg scherpe prijs van € 7.999 (tegenover de normale prijs van € 10.404 met kosten rijklaarmaken en dergelijke) krijg je ook nog een TomTom via 130 navigatiesysteem geleverd. De Mediamarkt-Panda’s zijn allemaal wit al kan er tegen meerprijs voor een andere kleur gekozen worden.

De actie gaat op 31 oktober in duurt tot 4 oktober.

You may also like

Leave a comment