Film: To Rome with Love… and Italian cars

Nee, de titel van Woody Allen’s nieuwe film is niet de complete kop boven dit bericht. De Amerikaanse regisseur maakt al meer dan 40 jaar films en de tijdens de eerste 35 jaar werden deze allemaal in New York opgenomen. Sinds hij in 2005 is Allen echter door Europa aan het reizen. Nu is hij in Rome aangekomen waar hij de film To Rome with Love op heeft genomen. Ook Lancia doet mee.

Lancia meldt zelf al dat de nieuwe Thema te zien is in de film. Dat wekt het vermoeden dat er een prominente rol is weggelegd voor de Italiaanse limo. De Lancia verkeert in een goed gezelschap qua cast want andere namen zijn onder andere Alec Baldwin, Penélope Cruz, Woody Allen zelf en een waslijst met Italiaanse acteurs. Verder zal het tijdens de film natuurlijk een plezier zijn om de rijkelijk gevulde straten van Rome te zien.

Wat verder exact het verhaal is, is nog niet in te vullen. Het gaat om verschillende stellen en families die van alles met elkaar beleven. Onderstaande trailer is leuk om te bekijken (alleen al voor het Italiaanse straatbeeld) en geeft een aardig beeld van de sfeer van de film. To Rome with Love draait vanaf augustus in de bioscoop.

You may also like

Leave a comment