Games en goodies voor de kerst

goodiesgames

Veel liefhebbers van de Italiaanse automerken zullen het wel weten: de Fiat Groep heeft altijd een aardige collectie accessoires, kleding en andere leuke dingen voor liefhebbers. In Italië is de kledinglijn van Fiat zelfs behoorlijk populair en dat zouden we in Nederland natuurlijk ook graag zo zien.

Voor de kerstdagen en het nieuwe jaar vonden de Italianen dat men voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia wel weer met wat leuke spullen op de proppen mocht komen. Zodoende presenteert Fiat nu een hele lading nieuwe kleding, modellen, pennen, horloges en andere hebbedingen. Deze zijn te vinden bij winkels als de Italiaanse Mirafiori Motor Village zaken van Fiat zelf, maar ook de plaatselijke dealer zal je verder kunnen helpen.

We hebben even wat leuke dingen bij elkaar gezocht voor onderstaand overzicht. Persoonlijke favorieten hebben we uiteraard niet overgeslagen, zoals het schitterende schaalmodel van de Alfa Romeo 4C, fraaie schoenen van het Fiat 500-label en uiteraard de beschermhoesjes voor je smartphone.
Liever racen met Italiaanse auto’s? Dat kan met spellen als Forza en Need for Speed, waarin bijvoorbeeld de Alfa Romeo 4C, 8C en Lancia Delta Integrale voor komen.

[nggallery id=98]

You may also like

Leave a comment