Maserati Trofeo buldert over Jarama

Afgelopen weekend was het genieten geblazen voor mensen die langs de kant stonden van het circuit van Jarama in Spanje. De Maserati Trofeo World Series ging daar namelijk van start en dus werd het publiek getrakteerd op twee races met een startveld vol Maserati’s. De gouden bekers gingen mee met Romagnoli en Sergnagiotto die respectievelijk race 1 en race 2 wonnen.

De eerste race op Jarama was er eentje waarin het vooral bij de twee mannen vooraan erg spannend was. Riccardo Romagnoli voerde het veld aan, samen met Cedric Sbirrazzuoli. De twee hadden een stevige strijd waarbij de eerste op de finishlijn een voorsprong had van slechts 0,137 seconde. Alan Simoni was de derde man die zijn voeten op het podium mocht plaatsen na race 1.

In race 2 was het zo mogelijk nog spannender in het veld. Een nek aan nek race tussen een flink aantal coureurs zorgde voor genoeg spektakel en uiteindelijk was het Giorgio Sernagiotto (vooraan op de foto) die er met de winst vandoor ging. Plek twee was voor Andrea Dromedari (tweede auto op de foto) en de laatste podiumplek werd bezet door Youssaf El Marnissi. Het verschil tussen de eerste zes mannen bedroeg bij de finish slechts 20 seconden.

Stand na 1 race:
0125 – A. Dromedari
0225 – G. Fascicolo
0325 – G. Sernagiotto
0424 – R. Romagnoli
0524 – E. Varini
0618 – A. Simoni
0718 – R. Ragazzi
0816 – C. Sbirrazzuoli
0916 – A- Chionna
1013 – Y. El Marnissi

You may also like

Leave a comment