Mopar Fiat 500L Adventurer is oranje

DSC5066

Afgelopen zondag toonden we al een witte Fiat 500L die door Mopar onder handen was genomen en werd omgedoopt tot Adventurer. Inmiddels druppelen de eerste foto’s van de SEMA Show in Las Vegas het net op en blijkt Mopar nóg een exemplaar mee te hebben genomen naar de gigantische tuningshow.

Het exemplaar van zondag was wit met oranje details, het exemplaar dat binnen op de stand te vinden is is precies andersom: een knal oranje laklaag met witte details.

SC5066

Zoals je ziet is het oranje exemplaar voorzien van een soort retrowielen die we eerder al eens, in een wat kleinere maat, onder de normale Fiat 500 van Mopar aantroffen. De oranje lak staat de 500L overigens uitstekend, wat ons betreft mag deze zo de optielijst van Fiat in!

You may also like

2 comments

  • Jordy 8 november, 2013   Reply →

    Staat ‘m best leuk. Beter dan de witte variant. Als de witte accenten matzwart waren geweest was het samen met het oranje een typische MoPar samenstelling geweest.

    Of alleen de motorkap matzwart en de toerenteller in de motorkap verwerken. Een leuke reflectie van de jaren 70 Trans-Am serie.

    Graag meer Sema-produkten volgend jaar Fiat! Zet maar een leuke retro-4C neer met de 33 als inspiratie. Moet kunnen 🙂

  • Jordy 9 november, 2013   Reply →

    Er staat ook een mooie Pantera op de vloer. Interieur wat overdone maar exterieur mooi gemoderniseerd. Jammer dat wij niet zo iets als SEMA hebben. Essen kan er echt niet aan tippen.

Leave a comment