Nieuwe website Fiat inclusief chat-mogelijkheid

chat

Fiat heeft onlangs een compleet nieuwe website gelanceerd die niet alleen prima werkt maar er vooral ook vele malen prettiger uitziet dan de website die al heel wat jaartjes meedraaide. Van toegevoegde waarde is ook de chatfunctie waarmee geïnteresseerden direct een vraag kunnen stellen.

Dat moesten we dus maar eens even proberen. Als Mystery-chatter hebben we de site geopend en een vraag gesteld over de Fiat 500S. Al vlot was er een welkom en een antwoord van medewerkster Nadine die op uiterst vriendelijke en behulpzame manier informatie gaf. Op die manier een chatfunctie implementeren op een website werkt natuurlijk want je kunt vlug je vraag stellen zonder dat je de telefoon er bij moet pakken.

Je vraag stellen kan via Fiat.nl, rechts onderin is het chatvenster te vinden.

You may also like

6 comments

 • Den 2 januari, 2013   Reply →

  Kan niet zeggen dat de site goed werkt, ook niet bepaald overzichtelijk of gebruiksvriendelijk. Wat ik vooral vreemd vind is dat je, om een brochure te downloaden je gegevens moet achterlaten.

 • John Buijsen 2 januari, 2013   Reply →

  Komt erg overeen met de Italiaanse Fiat site.

 • Ton 4 januari, 2013   Reply →

  Ben ook niet zo enthousiast. het is lastig om de informatie te vinden en de configurator vind ik niet overzichtelijk. Het is trial and error om uit te vinden welke combinaties wel en niet mogelijk zijn. Vanaf een Ipad werkt het al helemaal niet.

  • Michel 5 januari, 2013   Reply →

   Tsja, dat vind ik persoonlijk meer aan de iPad liggen, zit aardig wat Flash in de site en Apple vind nog steeds dat ze dat dan maar niet moeten laten werken. Niks te maken met wél of niet kunnen. Ben zelf Apple-gebruiker maar af en toe kan ik ze wel…

 • MJ Suers 5 januari, 2013   Reply →

  site werkt bij mij wel goed ook kun je de auto goed samenstellen.
  dat het van een ipad niet goed werkt komt zeker da FIAT samenwerkt met Microsoft.
  chat werkt ook goed snel antwoord wel eens anders mee gemaakt

 • josti 14 augustus, 2015   Reply →

  Erg leuk die chat maar het zijn alleen woorden , daden blijven uit wanneer je problemen hebt.

Leave a comment