Opvolger Ferrari Enzo maakt veel kilometers

De opvolger van de Ferrari Enzo, voorlopig nog F70 genoemd, is steeds vaker op de openbare weg te zien. Ook nu is de Ferrari weer gesignaleerd en gefotografeerd, waarbij de voorzijde nu ook goed in beeld is gekomen. Dat er echter nog weinig van de definitieve vorm te zien is, mag duidelijk zijn.

De voorzijde doet ons nog het meest denken aan een gigantische walvishaai> Van  het huidige geheel zal vermoedelijk nog geen centimeter overeenkomen met het uiteindelijke resultaat. Aan de achterzijde is er iets minder camouflage te zien en het lijkt er op dat de knik in het midden blijvend is. Waarschijnlijk zal de achterkant van de ‘F70’ stijlkenmerken van de F12 berlinetta krijgen, die ook over een bijzonder verticale ‘vouw’ en enkele achterlichten beschikt. Let ook even op onderstaande foto. Daarop  is de hoogte van de ‘F70’ goed te vergelijken die van de toch zeker niet reusachtige Lancia Musa die er langs rijdt.

De techniek moet de nieuwe maatstaf in supercar-land gaan worden. Met hybride-techniek (HY-KERS) en een vermogen van meer dan 900 pk zal dat best gaan lukken.

Foto’s via Worldcarfans.com.

You may also like

Leave a comment