Pininfarina Cambiano interieur het mooist van allemaal

Tijdens de Automotive Interiors Expo 2012 Awards in Stuttgart heeft Pininfarina de prijs voor het Concept Vehicle Interior Design of the Year in de wacht gesleept met het interieur van de Cambiano, die werd gepresenteerd op de Autosalon van Genève. De Cambiano scoorde zo goed omdat de jury zeer te spreken was over de perfecte combinatie tussen kwaliteit, vorm en duurzaamheid.

In het oog springt natuurlijk de aan weerskanten afwijkende instap, met twee deuren aan de rechter zijde en enkele deur links. In het interieur zelf is een prachtige vormgeving toegepast, die fraai combineert met bijzondere zaken zoals de digitale projectie tegen de hemel van deze conceptcar en het schitterende klokje op de middenconsole, waar we als horlogefanaat erg enthousiast van worden. Dit schitterende stukje vakwerk is van het Zwitserse Bovet, dat al sinds 1822 uurwerken maakt.

Prachtige materialen als leder, alcantara en écht hout maken het helemaal áf en zorgen er voor dat je nooit meer uit de Cambiano wil stappen. Onderstaande foto’s hebben we gevonden via Autoblog.com waar er nog meer te vinden zijn.

[nggallery id=45]

You may also like

Leave a comment