Speciale Fiat Punto Virgin Radio voor Italië

Autofabrikanten proberen geregeld speciale versies te maken voor een jong publiek. In Nederland hebben we bijvoorbeeld de aardig wat varianten van de Toyota Yaris gehad van Yorin en Idols en ook andere merken hebben versies gehad van bijvoorbeeld Radio 538. Fiat doet een dergelijk kunstje nu ook in Italië met een speciale Punto Virgin Radio.

Virgin Radio is zo’n beetje de grootste rockzender die te vinden is in diverse landen waarvan Italië er ook één is. Fiat is ook sponsor van het programma ‘Battle of the Bands’ en dat was dus genoeg reden om deze extra stoere Punto te introduceren.

Verwacht geen schokkende zaken, aan de buitenzijde zijn het vooral kleine dingen die de Punto Virgin Radio onderscheiden. Speciale folie met print van het logo van het radio-station op de B-stijlen, zwarte wielen (wit behoort ook tot de opties), donkere koplampen en wat chromen details. Zoals je van een Radio-Punto mag verwachten is de audio dik in orde met het Interscope Hi-Fi systeem met subwoofer achterin en goede speakers. Een prettige bijkomstigheid is de mogelijkheid om je elektrische instrument op de AUX-ingang van het Blue&Me systeem aan te sluiten. Je zult maar even in de file staan en mee willen spelen met de laatste cd van Tiziano Ferro.

[nggallery id=51]

De Fiat Punto Virgin Radio is dus alleen leverbaar in Italië en te koop voor een prijs vanaf € 10.700. Qua motorisatie is het vooral het ‘groenere’ werk met de 1.2 en 1.4 benzine en 1.3 MultiJet.

Meer info: fiatpuntovirginradio.it/

You may also like

Leave a comment