Stunten doe je met een Ducati 899 Panigale!

P1040367

Stuntrijder Jeremy Vonk heeft zich voor de komende 3 jaar verbonden aan Ducati en Moto Puro. Bijzonder aan deze deal is dat Jeremy Vonk de eerste in de wereld zal zijn die gaat stuntrijden met een Ducati 899 Panigale.

Tussen 2005 en 2009 reed Vonk actief mee in competities, waarbij zijn beste resultaten een 2e plaats in de categorie stoppie en een 3e plaats in de categorie freestyle betroffen. Ook toerde hij in 2006 met de Monster Jam Tour, een stuntshow langs diverse Europese steden waarbij ook het Gelredome in Arnhem werd aangedaan. Tussen 2009 en 2011 nam hij de overstap naar motorcross. In zijn eerste wedstrijdjaar in de MX-1 klasse liep hij een zware rugblessure op. Na anderhalf jaar revalidatie is hij teruggegaan naar zijn roots in het stuntrijden.

Ducati en Moto Puro zijn erg blij dat Jeremy zijn keuze is gevallen op de 899 Panigale. De combinatie van Jeremy zijn agressieve rijstijl en de performance van een 899 Panigale zullen voor spectaculaire shows gaan zorgen.

Je kent Jeremy niet? Dat kan natuurlijk. Hier krijg je een indruk van zijn kunnen: www.jeremyvonk.com

You may also like

2 comments

  • Siepsp 27 oktober, 2014   Reply →

    Het is natuurlijk een schitterende motor, maar als stuntfiets is die, denk ik, ongeschikt. Een Duc is nogal bokkig bij lage toerentallen. Als circuitfiets heeft die een geometrie die wheelies probeert te verhinderen en zit het vermogen bovenin en dit model staat uit zichzelf nogal op de neus, dus stoppies zullen ook niet fijn zijn. Als het hem toch lukt een goede show neer te zetten dan is dat erg knap.

Leave a comment