Tanken voor 1 euro per liter met Fiat

De benzineprijzen rijzen de pan uit en dat is in het voordeel van Fiat dat al jaren bovenaan staat in lijstjes over verbruik en uitstoot. Omdat Fiat ook vindt dat de benzineprijzen schandalig stijgen,  komt het merk met een heel speciale actie: bij aanschaf van een nieuwe auto kun je drie jaarlang tanken voor € 1 per liter. Helaas is deze actie alleen in Italië van toepassing.

Koop je in Italië vóór 31 juli 2012 een nieuwe Fiat dan krijg je een tankpas met een tegoed aan benzine waarmee je ongeveer 45.000 kilometer kunt rijden. Die afstand is de afstand die een gemiddelde automobilist in drie jaar tijd onder zich door ziet gaan. Het kilometrage is natuurlijk wel afhankelijk van de auto die je koopt, want een zuinige Fiat 500 heeft natuurlijk aanzienlijk minder liters nodig dan een Bravo MultiAir met 140 pk.

De pas is te gebruiken bij de aangesloten pompstations van IP, een grote Italiaanse brandstof-aanbieder. Je betaalt dus met je speciale pas en bijbehorende pincode en rekent  dan € 1 per liter af. Het verschil wordt betaald door Fiat. Kopers dienen er wel voor te zorgen dat ze hun liters er vóór 31 december 2015 door hebben gereden, want dat is de laatste dag dat ze met de speciale pas kunnen tanken.

We moeten zeggen dat wij ook wel open staan voor dit soort acties!

You may also like

Leave a comment