Vakantietip: Sicilië met een klassieke Italiaan

sicilie

Vakantie. Alleen het er mee bezig zijn is al heerlijk en ook wij zijn al aan het uitzoeken waar de reis dit jaar naar toe gaat. Voor velen onder ons zal dat in ieder geval Italië zijn, waarbij sommigen het massatoerisme opzoeken en anderen juist de rust. Ook hebben veel mensen Sicilië op de wensenlijst staan, heel begrijpelijk.

Hoewel er genoeg vakantiegangers zijn die hun klassieker meenemen naar zijn land van herkomst, zijn er ook reizigersl die dat net even een stapje te ver vinden. En dan is er natuurlijk een hele grote groep die geen klassieker heeft. In de komende uitgave van AutoItalië Magazine maken we per Alfa Giulia een reis door het zuidoosten van Sicilië met een auto die daar gehuurd is, inclusief routeboek en hotels. De mooie steden en landschappen krijg je er gratis bij. Benieuwd? Dan mag je nummer 4 van het magazine niet missen, het ligt vanaf 14 februari in de winkel.

You may also like

3 comments

 • CTAMS46 29 januari, 2014   Reply →

  Moet dit nummer wel kopen dan denk ik……

 • Stupendo 30 januari, 2014   Reply →

  Heb het blad niet gezien maar ik weet dat er een Nederlander is die daar een klassieke Fiat Spider en een Giulia verhuurt.

  Zelf denk ik er ook over om mijn Alfa Spider te verhuren maar dan in Frankrijk. Maar zo niet dan zijn er misschien nog andere redenen om langs te komen, zie:

  http://www.chateaupercey.com

  Ik zie in ieder geval graag gasten met Italiaanse klassiekers!

 • Walter 4 februari, 2014   Reply →

  @Stupendo.

  De site van de Nederlander die jij bedoelt: http://sicilieperklassieker.nl/

Leave a comment