Vanaf nu ook forum voor AutoItalia

forum

We twijfelden vanaf het begin al, maar gezien de vele vragen die we via de email krijgen zijn we toch al sneller dan verwacht ‘om’: er komt een forum voor AutoItalia. Op de voorloper van deze website, Fiatblog.nl, was ook een forum te vinden. Toen we zijn overgegaan naar autoitalia is dit forum niet mee verhuisd. Al snel werd duidelijk dat dit wel gewenst was en zo heeft deze website nu ook zijn eigen forum.

Afbeelding-1Er zijn veel bezoekers die bezig zijn met de restauratie van hun klassieker, het aanpassen naar eigen smaak van de moderne auto of gewoon veel meer over Italiaanse auto’s en alles daaromheen willen lezen en posten. Voor die mensen is er nu het AutoItalia-forum.
Op het forum is het uiteraard nu nog erg rustig. We zouden het daarom leuk vinden als je je aanmeldt en je gezellig mengt in de discussies.
De ervaring leert dat zo’n forum even een aanlooptijd nodig heeft maar het vervolgens al snel een gezellige boel is. Er is een aparte hoek voor autonieuws, klassiekers, ervaringen, projecten en natuurlijk evenementen, meetings en leuke hebbedingen.
Aanmelden is uiteraard geheel gratis en dat blijft ook zo. Ga daarom via de button ‘forum’ in de menubalk of via deze directe link naar het forum.

You may also like

3 comments

 • Siepsp 15 maart, 2013   Reply →

  Goed nieuws wat mij betreft. Voorloper functioneerde min of meer ook als 100HP forum, maar kruisbestuiving tussen merken/typen/clubs kan zeker interessante discussies opleveren,

 • Arjan 25 maart, 2013   Reply →

  Wordt de content van het oude FiatBlog nog ergens neergezet? Of zijn alle bijdragen verloren gegaan?

 • Henri 5 juni, 2013   Reply →

  Ik ben heel benieuwd naar het blad en ook naar het forum.
  Helaas geeft het forum nu een foutmelding.
  Ik probeer het later nog wel een keer.
  Succes met het nieuwe blad en met het magazine !

Leave a comment