Video: Alfa Romeo 4C in How Its Made, Dream Cars

Afbeelding-1

Voor je verder leest: vaak worden programma’s al snel van Youtube gehaald dus we durven niet te zeggen hoe lang onderstaande video te bekijken is. Goed, dat gezegd hebbende mag je onderstaande video eigenlijk niet missen als je fan bent van de Alfa Romeo 4C. 

In het programma How Its Made, Dream Cars worden autofabrieken bezocht om te bekijken hoe de productie van een droomauto in zijn werk gaat. In deze aflevering (seizoen 2, aflevering 3) is het de beurt aan de Alfa Romeo 4C. Een interessante video over de bouw van de fantastische lichtgewicht sportwagen van Alfa is het gevolg. Leuk materiaal voor tijdens de lunch dus!

You may also like

One comment

  • Jordy 26 oktober, 2014   Reply →

    Altijd leuke films en altijd helaas veels te kort nog eigenlijk. Mag gerust uitgerekt worden over een uur zendtijd. 🙂 Het stukje bij FPT vond ik wel interessant.
    Wel jammer dat eens temeer in beeld komt dat Alfa als zelf producerend merk niet meer bestaat helaas. De naam wordt nu nog levend gehouden door faciliteiten van zustermerken en enkele toeleveranciers. Misschien ooit weer…..

Leave a comment