Video: Feelgood-film over prachtige Fiat 850

Afbeelding-3

Je hebt van die video’s waar je spontaan goede zin van krijgt. Nu hadden we dat tóch al maar na het zien van deze korte video over een Fiat 850 krijgen we helemaal zin om met de klassieker door Italië te toeren. Een Italiaanse klassieker, prettig muziekje en goed camerawerk zorgen bij deze video voor twee opgestoken duimen.

De maker van de film is duidelijk autoliefhebber want hij weet de sympathieke 850 erg fraai op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook het montagewerk is dik in orde en het geheel zorgt voor een enorm zomers gevoel. Veel plezier!

You may also like

3 comments

  • Wim Aerts 23 augustus, 2014   Reply →

    Schitterend filmpie, ja dat was een razend populair autootje eind zestiger begin zeventig jaren vooral de 850 special had iets meer pit als de gewone 850. Mijn broer student had er ooit een gekocht voor 100 gulden. Twee stoeptegels voorin en hij reed dan net ff beter. Jaren mee gereden motorisch prima alleen de carrosserie liet je uiteindelijk in de steek.

  • René 27 januari, 2015   Reply →

    Geweldig filmpje met zo een leuke Fiat. Op en top Italiaans. Ik weet nog dat mijn broer in een 850 heeft gelest en zijn rijbewijs heeft gehaald.

  • Ir. Adrian J. Pontier 5 februari, 2015   Reply →

    Ik betwijfel of deze film in Italië gemaakt is. Ik vermoed in Zwitserland, aan de noordelijke oever van het meer van Genève, in de buurt van Montreux of Vevey. Ook het kenteken lijkt mij Zwitsers, kanton Waadt ofwel Vaud.

Leave a comment