Voor onder de kerstboom: Autodromo Monoposto horloge

autodromo-monoposto-is-a-tachometer-you-can-wear_3

Horloges, we hebben er wat mee. Ook horloges die een link hebben met de auto’s kunnen we vaak waarderen. Hoewel: liever geen grote logo’s die zorgen voor een al te hoog ‘fanboy-gehalte’ graag. Het liefst zien we wat dat betreft ontwerpen die alleen voor autoliefhebbers als ‘autoklokje’ te herkennen zijn. Een schitterend voorbeeld is deze Autodromo Monoposto.

De schitterende Autodromo Monoposto is geïnspireerd op de toerenteller van Grand Prix auto’s uit de jaren ’50 zoals de Alfa Romeo 159 en Lancia D50. Een prachtig simpel vormgegeven klok met ‘redline’ op ‘9.500 tpm’, oftwel half tien. De automaat heeft een kastbreedte van 43mm en dikte van 10mm en een klassiek lederen bandje met een breedte van 20mm.

autodromo-monoposto-is-a-tachometer-you-can-wear

Er zijn twee varianten van de Autodromo Monoposto, een mat zilveren variant en een zwarte. Er worden er maximaal 500 van geproduceerd, dus exclusiviteit is gegarandeerd. We weten zeker dat er genoeg lezers van dit bericht zijn die direct naar beneden scrollen voor de prijs, Die viel ons, gezien de prijs van sommige vergelijkbare horloges, nog niet eens tegen: voor $ 875 (€ 669) mag je jezelf eigenaar noemen van deze klassieke Autodromo.

Meer informatie: www.autodromo.com

You may also like

One comment

  • Michel 17 december, 2012   Reply →

    Heel mooi! Ik zit al minuten te kijken welke van de twee nou mijn voorkeur zou hebben… Ik kom er niet uit.

Leave a comment