Vorsteiner pakt Gallardo aan: Lamborghini Renazzo-V

Lamborghini-Renazzo-V-001

De Gallardo draait al een tijd mee. Bijna tien jaar siert hij de showrooms van Lamborghini en een tijdje geleden konden we zijn laatste facelift laten zien, eentje die net als bij veel dames niet al te best uit heeft gepakt. ‘Veredelaar’ Vorsteiner vond het tijd om de Gallardo nog een uitzwaai-kit mee te geven en doet dat met de Renazzo-V.

Mocht je dit lezen en beseffen dat deze kit jouw Gallardo LP560-4 of LP570-4 Superleggera wel mag sieren dan moet je nog even geduld hebben, want de kit is pas te bestellen vanaf februari 2013. Het is een heftig pakket geworden met een hoop koolstofvezel onderdelen. Vooraan begint de pret met een bumper met afneembare splitter en aan de zijkant zijn sideskirts te vinden.

Lamborghini-Renazzo-V-003

Waar de voorbumper van een standaard Gallardo al geregeld drempels zal happen, doet bij de Renazzo-V de achterbumper dat ook nog even als je zo’n obstakel afrijdt. Een uiterst laag doorgetrokken splitter en diffusor maken de kont een heel stuk dikker. Tot slot is ook de achtervleugel van koolstofvezel.

Vorsteiner plaatst ook nog een setje 19 of 20″ wielen die de Gallardo goed staan. Wat er motorisch allemaal gebeurt is nog niet bekend.

You may also like

Leave a comment