13 september: Fiat 500 Tour

Een dag door de prachtigste delen van Zuid-Nederland en België

Nu eindelijk de evenementen weer een beetje op gang kunnen komen na een vrijwel lege agenda in de zomer van 2020, is het natuurlijk leuk om even aandacht te schenken aan initiatieven die wél door kunnen gaan. 13 september nog leeg in je agenda en een Fiat 500 in bezit? Lees dan even verder!

Op zondag 13 september vindt namelijk de derde Fiat 500 Tour plaats, voor moderne Fiat 500’s. Na twee succesvolle eerdere edities gaat ook dit jaar dee toerrit weer van start, met tientallen 500’s. Vorig jaar deden er ruim 80 auto’s mee, dit jaar zullen het er misschien íets minder zijn vanwege de Corona-toestanden maar reken op een enorme verzameling van bont gekleurde, wild uitgedoste en stijlvol uitgevoerde 500’s, van eenvoudige uitvoeringen tot de meest spectaculaire Abarths.

Je ziet het in bovenstaande video: het is niet alleen ‘een beetje kilometers maken’, het is rijden door een prachtige omgeving en stoppen op mooie en gezellige locaties. Uiteraard met inachtneming van de Corona-eisen.

De kosten bedragen € 55 per persoon, inclusief ontbijt, lunch en eten op de eindlocatie (daar is drank voor eigen rekening).

Meer informatie: fiat500tour.nl.