24 september: Taxatiedag bij Bella Macchina Deventer

Je klassieke Italiaanse auto laten taxeren is van groot belang. Bij schade aan je kostbare bezit wil je niet bezig hoeven zijn met een lastige strijd om je geld te krijgen, een taxatie is daarbij een belangrijke stap om van te voren te zetten.

Op zaterdag 24 september kun je terecht bij Bella Macchina in Deventer voor de Vredestein Klassieker Taxatiedag. Tijdens deze dag kunt u uw klassieke auto voor een voordelig tarief door een erkende taxateur laten taxeren. Een officiële taxatie is verplicht om een casco dekking te verkrijgen bij uw verzekeraar. Dit dient iedere 2 of 3 jaar herhaald te worden om verzekerd te blijven van dekking. Tijdens deze dag kan de taxateur u tevens van advies dienen op het gebied van banden waarvoor hij u een zeer aantrekkelijk aanbod kan doen.

Aanmelden dient van te voren te gebeuren en kan tot en met 22 september. Enige haast is echter wel geboden want er zijn niet meer heel erg veel plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via info@bellamacchina.nl of 0570-633153.

Meer informatie over de Vredestijn Klassieker Taxatiedag klik hier.