28&29 november: Evento Solo Alfa bij Prins Alfa Romeo

wim-prins-solo-alfa-2014-b

Je hoeft de meest recente editie van CorsaItalia Magazine maar open te slaan of je ziet dat Wim Prins inmiddels veel meer doet dan Alfa Romeo alleen. Met een klassieke en exclusieve tak is Prins inmiddels een stuk breder dan hoe het ooit begon. En juist naar die ‘roots’ gaat het bedrijf 28 en 29 november terug.

Prins is groot geworden met Alfa Romeo en nog altijd zeer enthousiast over het merk, zowel de modellen als ‘vroeger’ als die van vandaag. In 2015 bestaat Prins 25 jaar en daarom gaat men, om daarop vooruit te lopen, 28 en 29 november vast eventjes terug naar het begin, toen het nog één en al Alfa Romeo was dat de klok sloeg. Prins zal die twee dagen de showroom volledig wijden aan Alfa Romeo met bijzondere klassiekers zoals een 6C, de Alfetta en 75 maar ook de moderne jongens zoals de nieuwe Qv’s en de 4C.

wim-prins-solo-alfa-2014-a

Ook zal de importeur tijdens dit evenement aanwezig zijn om een presentatie te geven over de toekomst van het merk. Het mag tenslotte bekend zijn onder de liefhebbers dat er 24 juni 2015 een nieuwe Alfa Romeo gepresenteerd wordt: de nieuwe Giulia!

Mocht je meer over dit evenement willen weten dan kun je terecht op de vernieuwde website van Prins. Oja, hadden we al gezegd dat wij als CorsaItalia Magazine ook aanwezig zijn bij dit evenement? Nee? Nou, bij deze dan!

wim-prins-solo-alfa-2014-c