8 juni: op volle snelheid naar Viva Italia!

viva-italia-2014-la-ferrari

Volgende week zondag, 8 juni, is het tijd voor het grote Italië-spektakel op Assen: Viva Italia! Met een enorme line-up aan bijzondere bolides belooft het een erg leuke dag te worden waar ook wij van CorsaItalia niet zullen ontbreken.

Een LaFerrari als openingsfoto bij dit bericht? Jawel! De organisatie van Viva Italia heeft het voor elkaar gekregen om een exemplaar naar het evenement te krijgen en dat is natuurlijk het vermelden waard. Deze ultieme supercar is voor veel autoliefhebbers het summum als het gaat om extreme moderne auto’s en we zijn dan ook benieuwd hoe dik de rij om de auto is op deze dag in Assen. (bron foto: Flickr)

Uiteraard is de LaFerrari niet het enige waarvoor je richting Assen ‘moet’ komen, er zijn weer talloze highlights waar we erg benieuwd naar zijn. Zo kun je een videoportret van CineCars winnen, zijn er weer ladingen Lamborghini’s en Ferrari’s te vinden, is er een grote plek gereserveerd voor de Alfa Romeo Club, de SCARB, en zijn er uiteraard weer vele clubs die met hun leden naar het TT-circuit van Assen komen.

viva-italia-2014-scarb

Ook is er weer een riant plein met stands op het gebied van lifestyle en auto-gerelateerde zaken. Wij zullen hier ook aanwezig zijn en dus kun je bij ons terecht om voorgaande edities aan te schaffen, een praatje te maken of natuurlijk een abonnement te nemen waardoor je geen nummer meer mist.

Op de baan is het ook weer volle bak, hieronder een voorlopig tijdschema van wat er allemaal te gebeuren staat.
11:00: MICHELIN Hotlaps Supercars #1
11:25: Parade Maserati Club + Ferrari Owners
11:50: RECARO Tracktime Lamborghini Club Nederland
12:15: Dragraces Supercars #1
13:05: RECARO Tracktime Italiaanse Motoren
14:05: Dragraces Supercars #2 (Finals)
14:45: RECARO Tracktime St. Club Alfa Romeo Bezitters
15:10: RECARO Tracktime Italiaans overig
15:35: RECARO Tracktime Lamborghini Club Nederland
16:00: MICHELIN Hotlaps Supercars #2
16:25: Parade Maserati Club + Ferrari Owners
16:50: Parade
17:15: RECARO Tracktime Italiaans overig

Meer informatie vind je op de website viva-italia.nl. Daar zijn ook direct tickets te bestellen.

Tot in Assen!