Alfa Romeo 4C bijna klaar en getest in Amerika

alfa-romeo-4c-productie

Nog even geduld en we zullen weten hoe de Alfa Romeo 4C er definitief uit gaat zien en wat er anders is dan bij de conceptversie die we inmiddels van binnen en buiten kennen. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de 4C op de Autosalon van Genève (maart 2013) gepresenteerd. Quattroruote doet in de nieuwste uitgave vast een voorspelling van hoe de productieversie er uit komt te zien.

Juist, praktisch hetzelfde dus. maar wel met iets andere spiegels (de fijne getoonde exemplaren zijn vervangen voor wat robuuster ogende achteruitkijkers) en minimale wijzigingen aan de grille. Verder dus weinig schokkende veranderingen voor de 4C, al vermoeden we dat het interieur wat meer verschillen zal vetonen in vegrlijking met het origineel.

Tevens is de 4C inmiddels in Amerika beland, waar de compacte sportwagen ook leverbaar zal worden. De Amerikaanse variant (herkenbaar aan reflectors aan de zijkant) werd al eerder in Italië gespot (en tegen een paaltje geparkeerd), maar nu is het apparaat in Michigan gespot. In eerste instantie zou de 4C eerst in Amerika voorgesteld worden maar dat plan lijkt nu van de baan te zijn.

alfa-romeo-4c-productie-usa