Alfa Romeo 4c Quadrofoglio Verde wordt getest

alfa-romeo-4c-qv-2015-0

Als een grote verrassing komt het misschien niet want we hebben al eerder over de extra gepeperde Alfa Romeo 4C gesproken. Ook Harald Wester heeft de krachtigere 4C al eens benoemd en daarnaast wisten we te melden dat de safetycar van het Superbike kampioenschap al met 300 pk rondrijdt.

Nu kunnen we voor het eerst wat afbeeldingen laten zien van een aangepaste 4C die extra luchtinlaten voor de achterwielen lijkt te hebben. Ze zijn nog afgeplakt maar dat er wat te zien is achter de tape is zeker.

alfa-romeo-4c-qv-2015-2

Qua vermogen kunnen we rekening houden met ongeveer 300 pk. Een flinke portie extra die uit dezelfde 1750 TBi motor gehaald zal worden. Vandaar ook de extra koeling en daarnaast zullen wat extra sportieve details de QV moeten onderscheiden van de reguliere 4C.

alfa-romeo-4c-qv-2015-1

Verder zien we niet veel wijzigingen. En dat is dan nog overdreven want eigenlijk is de 4C die we hier zien identiek aan de normale 4C met wat details van de Launch Edition. We wachten het rustig af, het zou kunnen zijn dat Alfa Romeo de 4C QV mee neemt naar de Autosalon van Parijs maar we vermoeden dat dat nog wat te snel is.

Via ClubAlfa.it.