Alfa Romeo Giulietta als Sport en in Blu Misano

Alfa Romeo komt met een nieuwe uitvoering van de Giulietta, de Sport. Onduidelijkheid kun je ze niet verwijten. De nieuwe Giulietta Sport kenmerkt zich door de nodige leuke opties én door de fantastische kleur Blu Misano.

Althans, je kunt de Sport natuurlijk ook in andere kleuren krijgen maar Blu Misano is per direct onze favoriet. Als eerste werd de kleur gepresenteerd op de Giulia Veloce maar nu is dus ook de Giulietta in de fris blauwe tint te krijgen. De Sport is uitgerust met de bekende donkere 18″ wielen, sideskirts en donkere ramen achter. Verder is er een rode bies in de grille te vinden en steken er twee dikke uitlaten onder de achterbumper uit. Op de foto’s is het optionele Pack Carbon Sport te zien, dat onder andere bestaat uit carbon sideskirts en spiegelkappen. Knap als je de Sport en de Veloce qua uiterlijk uit elkaar weet te houden!

Ook binnen is het dik in orde qua opties, Climate Control, Cruise Control, UconnectTM Live 5″, middenarmsteun voor, verstralers en ESC met ASR en Hill Holder horen uiteraard tot de standaarduitrusting. Ook Alfa’s DNA met elektronisch differentieel Q2 en DST is standaard.