Alfa Romeo MiTo SBK nu leverbaar vanaf € 18.950

alfa-romeo-debuts-two-mito-special-editions-in-paris_1

Door alle commotie rondom de Alfa Romeo 4C was het andere Alfa-nieuws een beetje ondergesneeuwd, maar nu de nieuwe sportwagen virtueel gepresenteerd is, kunnen ook de overige modellen weer op wat aandacht rekenen. De speciale Superbike uitvoering van de MiTo bijvoorbeeld, luisterend naar de naam MiTo SBK. Nu bij de dealer voor een prijs vanaf € 18.950.

Leverbaar in zwart, rood, wit en blauw met contrasterende daken en spiegels zijn het stuk voor stuk eyecatchers. Dat mag ook wel want in Nederland moeten we het doen met een versie die niet opvalt door zijn Superbike-achtige prestaties. De TwinAir is natuurlijk een vlotte jongen maar de QV met 170 pk die in Italië ook als SBK leverbaar is is net wat smakelijker natuurlijk.

Afbeelding-5

Hieronder is een commercial te zien van de MiTo Superbike. Of we deze ook in Nederland op televisie gaan zien weten we niet. Je wilt liever een spectaculaire reclame zien? Dan bekijk je deze Engelse stunt! Je bent vooral verliefd op het rode dak bij een zwarte MiTo? Dan kun je ook voor deze SBK-look MiTo van Auto ’t Hooft gaan.