Alfa Romeo presenteert Veloce-pakket voor alle Giulia’s

Je bent helemaal weg van de looks van de Giulia Veloce maar de vierwielaandrijving hoeft niet en ook het extra vermogen is geen must? Dan is er binnenkort de perfecte oplossing in de vorm van het Veloce Pack voor de Giulia. Zowel het exterieur als het interieur krijgen alle extra’s die we kennen van de Veloce mee.

Dat betekent dat het interieur wordt uitgerust met verwarmbare en elektrisch te verstellen sportstoelen met geperforeerd leder en het dashboard en de deurpanelen krijgen mooie aluminium inlegdelen. Aan de buitenzijde worden de bumpers van de Veloce gemonteerd. Een lekker ouderwets goed sportpakket dus, net als Alfa dat had in de 156-tijd. Vooral de extra prettige stoelen zijn het aanvinken van het pakket waard!

Ineens komt dan onze ideale Giulia in zicht. Hoewel we namelijk erg te spreken zijn over de 280 pk van de Veloce hoeft wat ons betreft de vierwielaandrijving niet direct. Ons stappenplan zou dus zijn:

1. Naar de dealer!
2. De 200 pk 2.0 turbo aanvinken met de volgende opties: Pack Veloce (leverbaar later deze maand) en Pack Performance zodat je Alfa’s Active Suspension met sperdifferentieel hebt.
3. Op naar Squadra Tuning om je de door Alfa Romeo teruggeschroefde 280 pk weer terug te krijgen.
4. Rijden. Véél rijden.