Alfa Romeo scoort bij PSV: drie jaar Official Sponsor

Alfa Romeo is vanaf komend seizoen minimaal drie jaar aanwezig in de eredivisie, het merk gaat namelijk de samenwerking aan met PSV aan als Official Sponsor. Er worden negentig auto’s geleverd aan het team.

De komst van Alfa Romeo is een samenwerking tussen PSV en de Driessen Autogroep, een officiële vertegenwoordiger van Alfa Romeo in Nederland. Het Eindhovense bedrijf is een grote speler in de nationale autobranche en al tientallen jaren aan PSV verbonden. “Alfa Romeo staat voor stijl, passie en sportiviteit; ‘il cuore sportivo’. Dat sluit fantastisch aan bij PSV“, aldus François Driessen, eigenaar van de Driessen Autogroep.

Commercieel directeur van PSV Frans Janssen deelt de mening van François Driessen: “Bij voetbal en auto’s draait het voor velen om emotie. De gevoelens die Alfa Romeo en PSV oproepen liggen in dezelfde lijn. Een A-merk van internationale allure en daarmee een waardige opvolger van Mercedes-Benz“.

Alfa Romeo is in het topvoetbal een bekende autopartner. Onder andere de spelers van Atlético Madrid, Valencia en Real Betis rijden momenteel auto’s van het Italiaanse merk.

Dat een topclub als PSV voor Alfa Romeo kiest, zegt misschien wel meer dan de verkoopstijging van de laatste jaren. Het bewijst de populariteit van Alfa en bevestigt waar wij als merk voor staan, namelijk sportiviteit en kwaliteit. We zijn enorm blij met deze samenwerking en zien het als een bekrachtiging dat Alfa Romeo een topspeler is.” Aldus Hans van der Plas, Director Fleet & Business Sales bij Alfa Romeo-importeur FCA Netherlands B.V..

Foto: Jorrit Hendrix bij de Alfa Romeo Stelvio en Hirving Lozano bij de Alfa Romeo Giulia.