Alfa Romeo Veloce Shooting Brake is mooie fantasie

Nee hoor, we plaatsen hier niet alle creaties van handige photoshoppers of kunstenaars met 3D-programma’s maar soms zijn ze gewoon dermate fraai dat we het toch niet kunnen laten om ze te tonen. Deze Veloce Shooting Brake is er daar eentje van.

Voorlopig moeten we het even doen met de sedan-versie van de Giulia maar het is nog altijd niet uitgesloten dat er ‘gewoon’ een Sportwagon komt. Zoals gebruikelijk bij Alfa zal deze stationwagon geen gigantisch ruimtewonder zijn maar eerder een zogenaamde lifestyle-combi. Wij vinden alles prima, als hij er net zo geslaagd uit gaat zien als de 156 en 159 Sportwagon zijn we nu al fan.

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”Alfa Romeo Veloce Shooting Brake”]

Digitaal autokunstenaar A.Masera komt met deze Alfa Romeo Giulia Veloce Shooting Brake op de proppen. Allesandro heeft de Giulia als basis gepakt en deze vervolgens een lagere raampartij gegeven en een langer doorlopend dak. Een klein spoilertje maakt de lijn helemaal af. Het zal nog een tijdje duren voor we weten of Alfa Romeo een beetje naar de afbeelding van Masera heeft gekeken, eerst is het de Stelvio die alle aandacht vergt.

Masera maakt vaker mooie dingen, eerder dit jaar kwam hij al met deze prachtige coupé.

alfa-shooting