Boy de Haan van Garage Rinsma is Top Technician 2014

Winnaar-Alfa-romeo-Boy-de-Haan

Ieder jaar organiseert Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. de Top Technician Competitie. Een competitie waarbij technici van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep en Fiat Professional strijden om de titel van ‘beste techneut’ van 2014. Dit jaar ging de winst naar Boy de Haan van Garage Rinsma in Berlikum.

In de automotive sector ontwikkelt de techniek zich in hoog tempo. Nieuwe technieken, modellen en updates zijn aan de orde van de dag en daarbij dienen technici zich dus ook voortdurend bij te scholen en alert te blijven. Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. hecht grote waarde aan het opleidingsplan voor technici en de technische experts van merkdealers. In dit kader organiseert het bedrijf jaarlijks de Top Technician Competitie dat bestaat uit verschillende ronden.

De eerste ronde leverde 106 technici op die zich kwalificeerden. De tweede ronde vond plaats bij de importeur in Lijnden en bestond uit meerkeuze en open vragen: uiteindelijk kwalificeerden zich 40 deelnemers zich voor de finaledag. Vrijdag 20 juni werden na de finale in Lelystad de winnaars bekendgemaakt.

CorsaItalia feliciteert Boy en Garage Rinsma met deze titel!