Concours d’élégance Paleis Het Loo: groot succes!

paleis-het-loob

21.500 bezoekers in twee dagen tijd. Dat is de score van dit jaar en daarmee is het de drukste editie van het Concours d’élégance bij Paleis Het Loo tot nu toe. Een waanzinnige hoeveelheid schitterende klassiekers, goed weer en erg enthousiast publiek zorgden voor een unieke sfeer.

Als trouwe fans van het evenement in Apeldoorn gingen we ook dit jaar weer richting Paleis Het Loo om het evenement te bezoeken. Voor het eerst sinds een aantal jaar was het terrein volledig anders ingedeeld en dat was plezierig. Een goede indeling en prettige afwisseling qua auto’s (we kunnen net zo genieten van een betaalbare Fiat 1100 als van een unieke ‘OttoVu’) hebben er voor gezorgd dat we voor het eerst nog niet alles hadden gezien toen we aan het eind van de zondagmiddag richting huis vertrokken.

paleis-het-loo

Qua fotografie houden we het even bij een selectie van de Italiaanse schonen van het afgelopen weekend. Niet dat we blind zijn voor al het andere moois maar je moet keuzes maken. Volgend jaar zijn we er uiteraard weer bij, dan wellicht met een stand want ook tijdens dit evenement merkten we weer dat de groep CorsaItalia-lezers steeds groter wordt!

Meer informatie: Concours d’Élégance Paleis Het Loo.