Configurator Fiat Centoventi online!

Fiat heeft zojuist de configurator voor de Centoventi online gezet. Je kunt de nodige zaken aanpassen om de auto helemaal op smaak te brengen. Bestellen is er nog niet bij overigens, daarvoor moet je even geduld hebben tot volgend jaar. Een prijs hebben we wél voor het eerst gehoord: voor Italië zou de vanafprijs ongeveer € 18.000 moeten bedragen, uiteraard voor de meest eenvoudige versie. 

Fiat wil met de Centoventi laten zien dat ze klaar zijn voor het elektrische tijdperk. Geen luxe limousine, geen ontzettend snelle sportwagen, gewoon typisch Fiat: een betaalbare stadsauto. Om te laten zien welke kant het opgaat is Fiat alvast bezig geweest met de configurator zodat je verschillende daken, kleuren, wielen, stootdelen, etcetera kunt kiezen. Je kunt straks je eigen auto van begin tot eind samenstellen, of je kiest voor een soort kant-en-klaar-instelling van Fiat zelf, zoals Beach, Fashion, Freetime en Office.

GA HIER NAAR DE CENTOVENTI-CONFIGURATOR!

De slogan die Fiat voor de lancering koos, ‘Born to be Fiat’, zal ongetwijfeld centraal gaan zijn tijdens de gehele campagne. Ook in het interieur zijn er talloze mogelijkheden om de Centoventi geheel naar eigen wens samen te stellen maar daar geeft de configurator (nog) geen mogelijkheden voor. Wellicht verandert dat de komende dagen nog. Vergeet niet op ‘ontdek meer opties’ te klikken, dan krijg je een hoop meer mogelijkheden te zien!

Zoals gezegd is het nog niet mogelijk de auto te bestellen. Wel vingen we voor het eerst op dat de vanafprijs riant onder de 20 mille komt te liggen in Italië. Gezien het stimulerend karakter van de Nederlandse overheid zou dat bij ons dus wel eens behoorlijk in de buurt kunnen komen van de € 18.000 waarover in Italië gesproken wordt.