De Ferrari F40 van Eric Clapton is te koop (voor € 1,1 miljoen)

Dat Eric Clapton een liefhebber van Ferrari is zal voor velen geen geheim zijn. Hij heeft en had er velen, waaronder een speciaal voor hem gebouwde unieke creatie van Ferrari’s Special Program, de SP12 EC. Soms komt het echter ook voor dat liefhebbers een auto van de hand doen en dat is in dit geval niet zomaar een Ferrari maar de heilige graal van veel Ferraristi: de F40!

Clapton wist als gitarist en zanger dermate succesvol te zijn dat hij financieel gezien kan doen en laten wat hij wil. Dat is een bijzonder prettige eigenschap als je gek bent van Ferrari. Toch is er soms een tijd van komen en van gaan en dus mag deze F40 ‘huize Clapton’ verlaten. ‘Snel van de hand doen’ zal niet nodig zijn bij Eric ‘slowhand’ Clapton, wellicht is het gewoon tijd voor wat anders.
De F40 is er eentje in de categorie ‘nieuwstaat’ en heeft nog geen 11.000 kilometer ervaring. Alles wat er nieuw bij werd geleverd is aanwezig en de brandstoftanks zijn in 2008 vervangen, één van de dingen waarmee je geen risico wilt lopen bij een F40.

Kopen? Dat kan bij GVE Luxury Vehicles. Neem wel even je bankpas mee, mocht je de 1,1 miljoen euro niet contant in de broekzak hebben.

[Best_Wordpress_Gallery id=”44″ gal_title=”Ferrari F40 Eric Clapton”]