De smaak van Italië: een magazine vol moois en lekkers

smaakvanitalie

Begin augustus ligt ons nieuwe magazine in de winkel. Een tijdschrift vol met Italiaanse auto’s, te omschrijven als La Dolce Vita op wielen. Kun je niet zo lang wachten en wil je toch lekker lezen over ons favoriete land? Dan kun je vanaf vrijdag naar de winkel voor de nieuwste editie van De smaak van Italië.

De Smaak van Italië is hét magazine over lifestyle, reizen en gastronomie. De makers laten je proeven van de authentieke, pure Italiaanse smaak in al haar facetten, of het nu reizen, wonen, eten, wijnen of lifestyle betreft. Interviews, portretten, recepten en suggesties van de Smaakredactie voor de beste reizen, stedentrips en bezoeken.

GIPO1134

desmaakvanWe zijn, als makers van AutoItalia, natuurlijk voorzien van aderen gevuld met motorolie in plaats van bloed, maar als we even niet over wielen hoeven te lezen is er nog die andere, flink overlappende passie: Italië! Met ‘De Smaak’ wordt je op prettige wijze om de twee maanden over de lekkere, mooie en prettige dingen uit Italië op de hoogte gehouden zodat je het weer even kunt uitzingen tot het moment dat je zelf in het land bent.
Je gaat binnenkort naar Italië en wilt daar ook wat leuks te lezen? Dan ligt vanaf vrijdag de nieuwe editie in de winkel met onder andere aandacht voor Umbrië, het paradijselijk Ponza, de leukste terrassen in Rome, een droomhus in De Marken, de prachtige tuin van Vignamaggio, een weekend Genua en veel meer.

Meer informatie op de website van De smaak van Italië!