De vernieuwde Alfa Romeo MiTo uitgelekt, foto en info

alfa_romeo_mito_serie2-my2014

Iets eerder dan de bedoeling is het eerste beeldmateriaal van de vernieuwde MiTo uitgelekt. Voor modeljaar 2014 zijn er een aantal zaken aangepast, waardoor de MiTo weer iets meer bij de tijd is. We tonen vast de eerste foto’s en de updates op een rij.

Aan de buitenzijde zijn de aanpassingen minimaal. Een andere grille met chromen omlijsting springt het meest in het oog. Daarnaast lijkt het er op dat vanaf nu álle MiTo’s donkere koplampen hebben. Iets wat niet verkeerd is, aangezien het in onze ogen een stuk moderner staat.

[nggallery id=168]

In het interieur een update waar we best vrolijk van worden: het infotainment-systeem uit de Fiat 500L is overgenomen, waardoor er nu eindelijk een prettig te gebruiken en goed afleesbaar scherm leverbaar is in de MiTo. Over het oude systeem waren we nooit erg te spreken. Tevens is het middendeel van het dashboard nu in het zwart uitgevoerd, wat voor meer rust in het interieur zorgt. De ‘bovenplaat’ van het dashboard kan in een speciale ‘Competizione-versie’ besteld worden en tevens met een kleurverloop.

Zodra we meer informatie hebben over uitvoeringen, prijzen en data van levering lees je het hier!