Doek opnieuw van Alfa Romeo 4C in Essen

alfa-4c-essen-7

Gisteren zijn de deuren van Techno Classica Essen open gegaan en tot en met zondag is het er weer genieten geblazen voor liefhebbers van klassieke en bijzondere auto’s. De eerste lichting van de AutoItalia-redactie heeft inmiddels een bezoek gebracht aan het Duitse evenement en heeft de mond net weer dicht kunnen krijgen na de hele dag met vochtige mondhoeken te hebben rondgelopen.

Niet alleen hallen, hallen en hallen vol met bijzondere klassiekers maar ook enkele moderne bijzondere auto’s proberen zoveel mogelijk camera’s op zich gericht te krijgen. Één daarvan is de Alfa Romeo 4C die na Genève op transport richting Essen is gegaan. Net als op de Zwitserse autosalon werd er ook in Duitsland een doek van de auto getrokken. Dat was ook nu weer even een speciale gebeurtenis, want wat is hij toch schitterend, deze nieuwe Alfa. In het echt oogt de 4C voor zover mogelijk nog fraaier dan op eerder verschenen beeldmateriaal.

[nggallery id=157]

alfa-4c-essen-8

Alfa Romeo heeft veel werk gemaakt van de stand en dus is er een flinke greep gedaan uit de voorraad van Museo Storico. Van enkele TZ’s, de 33 Stradale en andere fraaie jongens tot de carbon monocoque van de nieuwe 4C.

alfa-4c-essen-9

Alle informatie zoals openingstijden en toegangsprijzen vind je in onze eerdere aankondiging van Techno Classica Essen. Na het weekend een uitgebreid verslag van het evenement.