Een (bijna) nieuwe Alfa Romeo Spider kopen? Dat kan!

Natuurlijk, een autokenner ziet dat het hier om een Alfa Spider type 4 gaat en deze dus zo’n 25 jaar oud moet zijn maar aan de staat zie je dat niet af. Met slechts 25.000 kilometer achter de rug is deze Spider namelijk nog praktisch nieuw.

Soms overkomt je met auto’s hetzelfde als met vrouwen: liefde op het eerste gezicht. Dat hebben wij met deze Spider 4, uit 1993. Juist, 24 jaar jong! De vierentwintig-jarige schone heeft nog amper van het leven mogen proeven, slechts 25.000 liefhebberskilometers kreeg de Verde Inglese Spider de gelegenheid om de geur van asfalt op te snuiven. Het feit dat de Spider sinds nieuw in Nederland vertoeft maakt het nog specialer.
De Spider staat nog geheel in de eerste lak en zelfs de originele banden zitten er nog onder. Wees gerust: vers nieuw rubber ligt al naast de auto te wachten.
Het zal je niet verbazen dat alle documentatie aanwezig is, van sleutelkaart en garantieboekje tot de onderhoudsfacturen en de aankoopnota.

De auto staat te koop bij Auto Leitner, een bedrijf dat we kennen van auto’s die in prachtige staat verkeren. De vraagprijs bedraagt € 27.500. Bij het zien van de prijs lijkt het misschien veel geld maar als je bedenkt dat Spiders 4 met kilometerstanden van meer dan een ton of anderhalf ook gewoon 13 a 14 mille kosten en die ook met een investering van 10 mille nooit zo origineel en zuiver worden als deze is de prijs eigenlijk spot on. We gaan dit weekend maar weer eens kijken wat we nog kunnen verkopen… Miniaturen, onderdelen, vrouw, kind…

[Best_Wordpress_Gallery id=”45″ gal_title=”Alfa Romeo Spider 4″]