Eerste CorsaItalia Cars & Cappuccino een succes

Op zondag 15 april vond voor de eerste keer CorsaItalia’s Cars & Cappuccino plaats. Een gemoedelijke ochtend met veel mooie auto’s en lekkere cappuccino, espresso en andere koffies. Eén ding is zeker: dit smaakt naar meer en we zijn al aan een volgende editie aan het denken!

Ruim 60 auto’s verschenen er bij Garage Royal in Arnhem. Meer dan verwacht want de weersvoorspellingen waren niet optimaal. Die bleken er echter naast te zitten en een lekker voorjaarszonnetje maakte de ochtend nog mooier dan hij was. Van klassieke Lancia Aurelia tot Abarth Punto Evo en van klassieke Alfa Romeo Giulia tot Ferrari 412 en Fiat Uno: het aanbod was ontzettend divers.

Fiat stelde de nodige moderne modellen ter beschikking, waaronder een Tipo S-design, 500L Cross, Talento Squadra en Fullback. Ook was er voor de gelegenheid een oude Fiat Tipo aanwezig omdat het thema ’30 jaar Tipo’ was. Fiat-Dealer Kien kwam met een Abarth 124 Spider in rally-trim, een Fiat 500C Anniversario en een Tipo om het feest compleet te maken.

Iedereen dank voor de komst, op naar de volgende editie!