En nog een Alfa Romeo 4C, de QV wellicht?

4_C1

Gisteren toonden we een ijskoude Alfa Romeo 4C in de buurt van de poolcirkel. Nieuwe wielen, een kaal wit interieur en dichtgeplakte grille kenmerkten deze versie van de inmiddels vaak gespotte Alfa Romeo 4C. Amper een dag later is er al weer een ander exemplaar gesignaleerd, nu met de mooie ‘vijf-cirkel-wielen’, die lijken op die van de concept 4C, en vreemd geplaatste QV-badges achter de portieren.

Alfa Romeo zal ongetwijfeld meerdere testauto’s in bezit hebben. Dit exemplaar is te onderscheiden door zijn wielen die we persoonlijk mooier vinden dan de spaakwielen van de sportwagen die we gisteren lieten zien. De beplating achter de stoelen lijkt donkerder (meer afgewerkt?) te zijn dan het spierwitte interieur van de 4C gisteren.

4_C3

Achter de zijruiten vinden we bij deze auto QV-badges die er wellicht op duiden dat we hier met de sportiefste variant van de 4C te maken hebben. Het is namelijk al bekend dat er verschillende vermogens onder het glazen achterruitje te krijgen zullen zijn. We vermoeden dat dit de extra gepeperde versie is. Vermoedelijk krijgt de 4C ‘extra hot’ een vermogen van meer dan 250 pk!

4_C2

Over het interieur kunnen we ook melden dat de klokkenwinkel gebruik maakt van LED-techniek in combinatie met ‘echte’ wijzers. Verder zal het het dashboard opgetrokken zijn uit zachte materiaal en heerst er een behoorlijke racy sfeer.