Exclusieve Ferrari-accessoires van GTO London

ferrari-gto

Als je in het bezit bent van een Ferrari (of een groot fan bent) dan is het natuurlijk leuk om zoiets ook aan de buitenwereld te laten merken. Dat kan zijn met een veel te opvallend jack Ferrari en een hele dikke klok om de pols maar het kan ook minder prominent. Bijvoorbeeld met manchetknopen, een speldje of een subtiele sleutelhanger, waarbij alleen een kenner ziet dat het om Ferrari-materiaal gaat.

GTO Engineering is een firma die zo’n dertig jaar geleden werd opgericht en zich bezig houdt met het restaureren van klassieke Ferrari’s, waarbij de nadruk ligt op de bijzonder exclusieve modellen. In 2010 werd er een zusterbedrijf opgericht, GTO London. Dit merk houdt zich bezig met het vervaardigen van zeer fraaie en exclusieve Ferrari-goodies die (waar mogelijk) gemaakt worden van staal dat van klassieke Ferrari’s afkomstig is en die een afwerking hebben die op een wáár Ferrari-niveau liggen.

[nggallery id=111]

Het aanbod varieert van manchetknopen, sleutelhangers, pins en geld-clips (wij hebben die laatste zelden nodig overigens) tot portomonnees voor dames en heren. Die laatste zijn geinspireerd op details van modellen als de Dino, 250 GTO, 250 SWB, 275 en Daytona en prijzen daarvan liggen rond de 200 pond. Meer kan ook, voor gouden manchetknopen bijvoorbeeld ben je meer dan 500 pond kwijt. Veel van de stalen accessoires zijn geinspireerd op de klassieker der klassiekers: de 250 GTO.

Voor meer informatie neem je even een kijkje op de website: GTOLondon.com