Extra speciaal: Vespa 946 Emporio Armani

vespa-ea1

De Vespa 946 heeft er een speciale versie bij. Waar Fiat geregeld samenwerkt met modemerken (denk aan Gucci en Diesel) heeft ook Vespa nu een versie van de 125 cc scooter die tot stand is gekomen in samenwerking met een modemerk: Armani.

De exclusieve variant van de 946 is het resultaat van twee merken die allebei symbool staan voor stijl en creativiteit. Het imperium van Giorgio Armani bestaat dit jaar 40 jaar en de Piaggio Group heeft dit jaar 130 kaarsjes op de taart staan, reden genoeg voor een speciale uitvoering dus.

vespa-ea2

Voor de looks van de 946 is gekozen voor de sobere tinten van Armani’s creaties. De metalen delen zijn zodoende matzwart uitgevoerd, de details zijn uitgevoerd in bruin leder en wat subtiele groene accenten. Die laatste vallen alleen bij een bepaalde lichtinval op. Uiteraard mogen wat logo’s niet ontbreken: op de flanken staat tamelijk groot “Emporio Armani’, op de voorzijde prijkt het logo met de adelaar.

De Vespa 946 Emporio Armani wordt geproduceerd in een exclusieve, genummerde serie en is vanaf deze maand in Nederland exclusief in een 125cc versie te bestellen voor € 11.200,-.

Meer op Vespa.nl.