Feel-good start dankzij Sam van Dalen

Maandagochtend. Een kop koffie voor je neus en de mail doorpluizend. PLING. Melding van Facebook, Sam van Dalen heeft een nieuwe video geplaatst. De mail moet even wachten, de lauwe koffie wordt verruild voor een hete. Klik, kijken.

Sam van Dalen weet al jaren vele duizenden mensen een lach op het gezicht te bezorgen met zijn video’s. Nou ja, zijn video’s… De video’s die hij samen met anderen weet te maken, zoals een tamelijk briljante cameraman, bekende Nederlanders als Bram Moszkowicz en niet te vergeten dochter Do en Louwman-man Alexander Sterk. Het resultaat is vaak weer verrassend en geregeld gaan de video’s veel breder dan zijn eigen schare volgers. Topper was daarbij de video van het paard van zijn dochter, Fred. Die video werd landelijk nieuws omdat Fred werd vervoerd in een oude Fiat Panda en werd gespot door iemand die geen idee had dat het voor film-opnames was.

Diezelfde Panda stond al even stil. Sam keek er al tijden naar, er moest toch nog een keer wat moois met die klassieker-in-spé gebeuren. En zo geschiedde… Fijne week allemaal, bij deze is hij alvast goed begonnen…