Feestelijk heropening voor Alfa Romeo Kien in Arnhem

Gisteravond, 22 juni, gingen de deuren open van het nieuwe pand van Kien, dealer van Alfa Romeo, Abarth en Jeep. Kien is de eerste die zich presenteert volgens het nieuwe dealerconcept van Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Een feestelijke opening met muziek, eten en drinken en natuurlijk als klap op de vuurpijl de nieuwe Giulia.

Een zonnige presentatie van het pand en een bijzondere presentatie van de nieuwe Giulia, helemaal in stijl van hoe dit internationaal met Andrea Bocelli gebeurde. Door de rook, onder begeleiding van Martin Hurkens die Nessun Dorma zong en een grote video-wall op de achtergrond kwam de Giulia de nieuwe showroom in rijden, uiteraard onder het toeziend oog van honderden klappende aanwezigen.

Kien is al ruim 15 jaar dealer van Jeep en heeft er sinds enige tijd Italiaanse merken bij. De nieuwe Alfa Romeo Giulia is het startschot voor een nieuwe periode en eigenaar Willem Kien heeft er alle vertrouwen in dat deze merken goed samengaan: “Deze premiummerken vullen elkaar perfect aan. De strategie achter beide merken op netwerkniveau spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat wij met deze merken én onze manier van werken veel nieuwe klanten gaan aantrekken.”

Op termijn opent Kien Alfa Romeo/Jeep servicepunten in Nijmegen en Veenendaal. “Kien toont zich een geweldig goede dealerpartner door te investeren in merk- en klantbeleving. Het wederzijds belang om deze merken op de kaart te zetten wordt nu ultiem geïllustreerd met het nieuwe pand in Arnhem,” aldus Berend Jan Hoekman, Manager Network Development bij FCA Netherlands B.V..

Zelf kijken? Dat kan tijdens de Kien Open Dagen op 24, 25 en 26 juni.

Meer informatie: www.kien.nl