Rendering Ferrari Enzo-opvolger 'F150' oogt goed

Ferrari-F70-rendering-front

Ingepakte exemplaren, wat zeer matige renderings (computerimpressies) en twee zeer vage officiële afbeeldingen van Ferrari zijn de enige informatie die we hebben als het gaat om het uiterlijk van hypercar van Ferrari. In Genève zal de opvolger van de Enzo gepresenteerd worden en zojuist kregen we deze impressies onder ogen die, als we het goed vergelijken, een behoorlijk eind in de goede richting komen.

We zien de supersportwagen over enkele weken op de Autosalon in Zwitserland maar dat vond ontwerper Josiah LaColla iets te lang duren. Hij legde de foto’s van het ingepakte exemplaar naast de officiële beelden van Ferrari en kwam tot de volgende impressie.

Ferrari-F70-rendering-rear

In hoeverre de computerbewerking klopt blijft natuurlijk de vraag maar als we een beetje vergelijken dan kan het maar zo zijn dat deze digitale versie van de ‘F150′ behoorlijk in de goede richting gaat. Het uiterlijk mag dan nog een groot mysterie zijn, de techniek is al aardig bekend. Inclusief het hybride HY-KERS systeem zal de Ferrari een vermogen van rond de 950 pk leveren en zal de opvolger van de Enzo zo’n 10% sneller zijn dan diens voorloper.