Fiat 500X misschien al op Autosalon Genève

fiat-500X

Het begint inmiddels een aardig rijtje primeurs te worden op de komende autosalon van Genève. In maart kunnen we voor het eerst live kennismaken met de Alfa Romeo 4C, Ferrari’s Enzo-opvolger, de Pininfarina Sergio, Pagani en een Lamborghini Concept. Toch lijkt het er op dat er ook van Fiat wat nieuws te zien is.

De Fiat 500X werd tijdens de presentatie van de Fiat 500L al heel even getoond aan de pers, net lang genoeg om er met de mobiel een snel fotootje van te kunnen maken. Helemaal duidelijk is het nog niet wanneer de 500X gaat komen, maar bovenstaande afbeelding verscheen op de officiële kanalen van de autosalon.

Niet gelijk gaan juichen, het blijkt om een ‘rendering’ van een creatieveling te zijn die al even op het web circuleert. Toch blijft de vraag waarom de Autosalon van Genève deze impressie op de website zette. Wellicht hebben ze te horen gekregen dat de 500X gepresenteerd zal worden en er zelf een afbeelding bij gezocht, want officieel is het nieuws dus niet. De 500X zal in 2014 in Melfi gebouwd gaan worden.