Fiat komt met smakelijke 500L Beats Edition

fiat-500l-beats-02

Fiat presenteert een nieuwe versie van de Fiat 500L, de 500L Beats Edition. Met deze variant wil Fiat de 500L nog meer onder de aandacht van een jong publiek brengen, dat de 500L toch al redelijk ontdekt heeft. In Italië gaat het namelijk helemaal niet slecht met het jongste ruimtewonder uit Turijn en zodoende zal ook deze Beats-500L vast in de smaak gaan vallen.

Beats is het audiomerk dat als grote naam Dr. Dré achter zich heeft staan. Dat helpt natuurlijk wel als het gaat om populariteit onder jongeren. Het Beats-audiosysteem dat al sinds het begin leverbaar is in de 500L, is dan ook een vaak aangevinkte optie, simpelweg vanwege het uitstekende geluid. Fiat vond dat reden genoeg om een complete versie op te hangen aan dit label.

fiat-500l-beats-01

De 500L Beats Edition is te herkennen aan de ‘bicolore’ uitvoering met een grijze carrosserie met zwart dak. Je drukt je neus tegen het scherm om te zien of het zilvergrijze deel mat is? Niet onterecht, want je kunt inderdaad kiezen uit een glanzende of een matte variant. De Beats Edition is gebaseerd op de Trekking en heeft zodoende standaard de ruige look van deze variant. Zwarte wielen en subtiele details als rode remklauwen en spiegels met rode details maken het aan de buitenzijde af.

fiat-500l-beats-04

Binnen vind je natuurlijk het sterke punt bij uitstek van de 500L Beats Edition: het audiopakket. Het geluid is tot stand gekomen door Dr. Dre en de topman van Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Lovine. Samen hebben zij er gezorgd voor een geluid van een topniveau. Fraaie donkere bekleding met rode details zorgt voor een passende uitstraling.

fiat-500l-beats-05

Het nieuws is nog heet en Nederlandse prijzen en dergelijke zijn dan ook nog niet bekend. Je kunt het dus al raden: wordt vervolgd!